home

over ons

herkent u dit?

diensten-
pakket


portfolio

contact

sitemap
Over ons

Betrokken
Pieter Elias
De man achter Elias Wagenpark Advies is Pieter Elias. Hij heeft ruime ervaring opgedaan bij een grote landelijke leasemaatschappij (15 jaar). Daarnaast was hij jarenlang werkzaam als leidinggevende op de afdeling fleetsales & leasing bij gerenommeerde automobielimporteurs (12 jaar). Elias kent vanuit zijn managementervaring alle ins en outs van de diverse mobiliteits- en autoregelingen.

Onafhankelijk

Een gedegen en objectief advies ten aanzien van autokosten en autogebruik kan alleen gegeven worden door een partij die onafhankelijk opereert. Elias Wagenpark Advies heeft geen enkele alliantie met welke leasemaatschappij of automobielimporteur dan ook. Een adequate ondersteuning in reactie op de vraagstelling van de opdrachtgever, dat is onze kerntaak.

Deskundig

Grote bankgelieerde leasemaatschappijen en dealerorganisaties met een multi-merken beleid beheersen de markt. Pieter Elias wil zijn ervaring, kennis en netwerk in de automotive inzetten om ondernemers op professionele wijze te adviseren. Zowel op het financiële als op het logistieke vlak.

Klantgericht

Elke onderneming met een wagenpark van vijf auto's of meer kan een beroep doen op Elias Wagenpark Advies. Wij stellen een onderzoek in naar de reële kosten van uw wagenpark. Uitgangspunt hierbij is de mobiliteitsbehoefte van uw onderneming. Aan de hand van een zorgvuldig samengestelde rapport voorzien wij u als klant van gedegen adviezen.

               
Molenwal 7a 5301 AW Zaltbommel | T 0418-510533 06-15080231 | F 0418-510918 | E info@eliaswagenparkadvies.nl