home

over ons

herkent u dit?

diensten-
pakket


portfolio

contact

sitemap
Dienstenpakket

Quick-scan

Worden de hercalculatieberekeningen op een correcte manier door de leasemaatschappij gemaakt? Elias Wagenpark Advies stelt een diagnose op rond alle facetten van uw wagenpark. Niet alleen wat aankoop- of leasecondities betreft, maar ook onderhoud en alle gebruiks- en verbruikskosten komen daarbij aan bod, met inbegrip van assurantiën en belastingen. In een helder verslag overziet u in een oogopslag waar meer efficientie geboden is.

Marktonderzoek

Bedrijven sluiten vaak overeenkomsten af met dezelfde leverancier omdat "dat gemakkelijk en vertrouwd is". Maar met wat voor type auto is uw bedrijf het meest gebaat? Wordt het kopen of leasen? Tegen welke condities? Is uw huidige leasemaatschappij nog steeds de maatschappij die voor u de beste condities heeft? elias wagenpark advies verkent voor u de markt en zet de meest gunstige alternatieven op een rij.

Logistieke organisatie

Wie signaleert afwijkingen in kilometrages en looptijden en zorgt voor tijdige contractaanpassingen? Hoe ziet de berijdersovereenkomst er in uw bedrijf uit? Hoe is het brandstofverbruik geregeld? Wie draait op voor verkeersovertredingen? Elias Wagenpark Advies stroomlijnt op overzichtelijke wijze de interne organisatie en facturatie ten aanzien van alle kosten voor het wagenpark. Wij voeren de implementatie van de nieuwe processen geruisloos voor u uit.

Wagenparkbeheer

Als extern wagenparkbeheerder is Elias Wagenpark Advies in staat voor u de beste condities te waarborgen. U betaalt een vaste fee per maand per auto en wij zorgen voor een optimale dienstverlening van de leasemaatschappij en/of andere partijen waarmee u zaken doet. Zo bespaart u op een eigen (vaak minder ervaren) wagenparkbeheerder. Meer informatie… tel: 0418-510533.

               
Molenwal 7a 5301 AW Zaltbommel | T 0418-510533 06-15080231 | F 0418-510918 | E info@eliaswagenparkadvies.nl